If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и това е вариант,каквото си избере.само да ми се обади като наближи.пак казвам за по-ранното тръгване.и да,не е лошо да ни чакаш в ст.загора,бих се радвал да пътуваме заедно.имате ми телефона.
Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат
- Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
- wrc - 18 лв за 2 бр;
- DJ - 9лв за 1 бр;
- jandarm - 18 лв за 2 бр;
- AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
- TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр
- 1239 - 9 лв за 1 бр;
- vesak - 18 лв за 2 бр;
- mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
- Madjo - 27 лв за 3 бр;
- gboiaj - 18 лв за 2 бр;
- ТЕОДОР ЙОНЧЕВ ??? - 18 лв за 2 бр;
Колега, как вървим с финансите? Какво е положението след днешния ден?
Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат
Шумен-Карнобат скоро го минавах час и 15-час и 30 някъде,от добрич до Шумен нямам идея.питай ,не вярвам да няма кой да питаш,комшии,приятели.чака те доста шибан път докато слезеш до карнобат!
Засега се движим добре - "До тук - 279 лв от общо 490..." - както се вижда от поста със списъка. Извинявам се че не го обнових овреме, но от днес съм малко по пътищата на България.
Между другото за разсейване - днес се движихме за известно време в колона с два броя Lancia Delta HF Turbo - видео-репортаж очаквайте като се върнем.
@ vakllinator и Furious 155 - вашите пари се появиха чак днес следобяд към 17.00 - явно през e-pay трансферите стават по-бавно.
Оставям ви за два дена,че хич няма да имам нет - да слушкате ей !
Аз днес към 15.00 ти ги изпратих.Ае наздраве.Ебати комисионата платих: за 9лв тениска дадох 5лв комисиона(ефтина работа)
Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.
Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.
Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
е що не казахте че искате преводи да правите - мен банката ми взима 80 стотинки за превода през ипей и неизлизам от вкъщи даже... - после на срещата щяхме да се уравним!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Аз искам още една тениска черна с мартинито ,размер XL.
И така май оглавих класацията с 9 бройки.
Парите след малко премеждия ги пребведох за 8 бр,тази ще я платя допълнително като се видиме.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment